söndag 23 september 2012

Ny utmaning.

Om det mot förmodan finns någon läsare kvar på denna blogg så vill jag bara tala om att den tyvärr inte kommer leva vidare. Jag gav den några försök men kände att det aldrig kom  igång. Den sortens kreativitet som bloggen krävde har tagits över av annat just nu.

Vill du veta vad jag gör nu så finns jag istället på en annan blogg "trettio timmars fight".
Hoppas vi ses där!:)


1 kommentar:

  1. Allt om armbandet verkar ha målsättningen om sömlöshet, börjar med knappt-där-flikar fake audemars piguet och surrar hela vägen ner till den fällbara låsen som är prydd med M-logotypen. De ledande länkarna möjliggör en komfortpassning som fake patek philippe är så bra som den blir, medan länkarnas framsida ser helt rena och naturliga ut. Konstnärligt, formmässigt och fake klockor lador obefläckat gjort gör armbandet från Streamliner Flyback en vision såväl som alla märken där ute kunde.
    Vad gäller det fake Omega kuddeformade höljet, är det 42,3 mm bredt och 14,2 mm tjockt. Kronografpusharna. är klockan 10 och 2, medan kronan är nere med 4 klockan. Detta ger fallet lite fake Cartier asymmetri, vilket jag tror var nödvändigt när du tänker på hur symmetrisk och minimal ratten är. Det finns en UFO-minnen fake Rolex från mitten av århundradet till fodralet och armbandet som jag verkligen är i, och 1960-talets racronografinspirerade tachymeter och minutspår binder replika klockor knuten väldigt snyggt. Det är roligt att det finns en så stark estetik och identitet från mitten fake rolex av århundradet för en klocka uppkallad efter tåg från 1920- och 1930-talet, men där har du det.

    SvaraRadera